Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕ Καλυβίων-ΓΣ Παρνασσός 0-2

"Χτύπησε σαν κόμπρα» τα Καλύβια ο Παρνασσός"
Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, η Α.Ε Καλυβίων υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» τον Παρνασσό Αμφίκλειας.
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα το 0-2, ο Παρνασσός Αμφίκλειας πέρασε από το «Αλέκος Παπαγεωργίου» κερδίζοντας την Α.Ε Καλυβίων.
Ο Λούσκας άνοιξε το σκορ στο 26΄για την ομάδα του Παρνασσού, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος έχασε πέναλτι για τα Καλύβια. Το 0-2 για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχε ο Σακκάς στο 77΄.
Το ματς:
Στο 8′ σουτ του Ζαχάρη από πλεονεκτική θέση η μπάλα ψηλά άουτ από το τέρμα του Κολιόκου.
Στο 13′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιχαήλ με πάσα, ο Δουβάρας πλάσαρε αλλά η άμυνα των Καλυβίων έδιωξε. Στο 15′ τετ α τετ για Αυγερινάκο του Παρνασσού, ο Σκοτίδας μπλόκαρε.
Στο 26′ γκόλ για τον Παρνασσό. Ο Μιχαήλ έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ ο Σκοτίδας απομάκρυνε αλλά εκεί βρέθηκε ο Λούσκας ο οποίος έκανε με πλασέ το 0-1.
Απίστευτο φαλτσαριστό σουτ του Καλοπήτα στο 31′ ο Κολιούκος έδιωξε εντυπωσιακά.
Στο 34′ ο Καλοπήτας φευγει στην αντεπίθεση, τετ α τετ με τον Κολιούκο ο τερματοφύλακας τον ανατρέπει και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Ο Λαμπρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 42′ πλασέ του Δουβάρα ψηλοκρεμαστο αλλά ο Σκοτίδας βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα και την απομάκρυνε.
Στο 52′ ο Ζαχάρης έκανε ωραίο σουτ φαλτσαριστό αλλά ο Κολιούκος απομάκρυνε σε κόρνερ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξηρομερίτη στο 64′ ο Κολιούκος μπλόκαρε εύκολα.
Στο 77′ ο Παρνασσός έφυγε στην κόντρα ο Μερκούρι έδωσε στον Σακκά ο οποίος απέναντι στον Σκοτίδα έκανε το 0-2 με πλασέ.  ΠΗΓΗ
11η Αγωνιστική
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ 1 : 2 ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 3 : 2 ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ 2 : 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0 : 2 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ 2 : 0 ΚΑΛΑΠΟΔΙ
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 1 : 2 ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.