Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Τα καθιερωμένα "Δέματα Αγάπης" μοίρασε και φέτος ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας

Ημέρες αγάπης διανύουμε, δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να απουσιάζουν τα καθιερωμένα "Δέματα Αγάπης"! 
Μία δράση της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας και μία συμβολική κίνηση, που έχει ως στόχο να μοιράσει, πρωτίστως, ελπίδα και χαρά σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Τα 190 "Δέματα Αγάπης", που διανεμήθηκαν σήμερα σε κοινωνικά ευάλωτους και μοναχικούς δημότες μας, περιέχουν όλα τα απαραίτητα για ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι. Πάνω από όλα όμως, περιέχουν το μήνυμα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από την αλληλεγγύη και την αγάπη.
Η πρωτοβουλία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, που πραγματοποιείται από ίδιους πόρους, ενισχύθηκε από την πολύτιμη αρωγή των εταιρειών Coca Cola 3E, Λουξ Μαρκαφέκας ΑΒΕΕ, Καραμολέγκος ΑΕ και Σκλαβενίτης ΑΕΕ, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη προσφορά τους.
Όλοι αξίζουμε ευτυχισμένες γιορτές. Αξίζουμε όμως και μια αξιοπρεπή καθημερινότητα. Γι' αυτό και ο Δήμος μας στέκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, με λίγη μεγαλύτερη ευαισθησία στις εορταστικές περιόδους, όπου μικροί και μεγάλοι αποζητούμε χαρά και μαγεία...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.