Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Αθ. Στιβακτή στον Λαμία FM-1 96.2: Γιορτές που θα μας μείνουν αξέχαστες

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, για ακόμη μια χρονία υποδέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκετών και ετεροδημοτών για τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπου ο δήμος είχε οργανώσει πλήθος εκδηλώσεων και τα χαμόγελα ήταν… πλατιά!
«Οι γιορτές που πέρασαν θα μας μείνουν αξέχαστες για πάρα πολλά χρόνια,» δηλώνει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96.2 η δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή.
«Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε όριο, η εστίαση πήγε πάρα πολύ καλά, τα καταλύματα ήταν γεμάτα και ο καιρός ήταν σύμμαχος καθώς ο κόσμος μπόρεσε και έκανε απόδραση από τα αστικά κέντρα. Περιμένουμε και για την Πρωτοχρονιά αρκετό κόσμο. Έχουμε και φέτος το χωριό του Άη- Βασίλη και πολλές ακόμη προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Όλα όσα γίνονται είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και εθελοντισμού.»
Τέλος η κ. Στιβακτή αναφέρθηκε και στην ορκωμοσία της όπου θα ανανεώσει για άλλα 5 χρόνια την θητεία της ως Δήμαρχος, αλλά και στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, σχολιάζοντας πως «σήμερα (27/12) θα βρίσκομαι στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη μας με τον οποίο είχαμε πολύ καλή συνεργασία και εμείς με τη σειρά μας σαν δήμος καλούμε τον κόσμο αύριο (28/12) να παρευρεθεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, που θα γίνει στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αμφίκλειας-Ελάτειας.»  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.