Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Παπαδάκης σε ERTSports: «Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, θέλουμε τα παιδιά να ευχαριστιούνται»

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη Αμφίκλειας μίλησε σε εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio για το έργο που έχει στην ομάδα της Φθιώτιδος.
Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη Αμφίκλειας (ΕΣΚΑΣΕ), Άρης Παπαδάκης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio και μίλησε για το “εγχείρημα” που έχει αναλάβει στο σύλλογο από τη Φθιώτιδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Παπαδάκης:
Για την προσπάθεια που κάνουν: «Θέλει πολύ “τρέξιμο” αυτή η προσπάθεια. Αυτά τα 8 χρόνια το “τρέχουμε” εγώ και ο πρόεδρος. Αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτήν την ομάδα γιατί υπήρχε μια ομάδα στην περιοχή αλλά σταμάτησε να λειτουργεί. Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ασχολείται μόνο με το μπάσκετ και τίποτα άλλο».
Για τις ακαδημίες του Άρη Αμφίκλειας: «Η ακαδημία ιδρύθηκε το 2015, έχουμε περίπου 115 παιδιά. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μια καλή δουλειά. Έχουμε μαζέψει παιδιά από τα γύρω χωριά. Οι προπονήσεις δεν γίνονται μόνο στην Αμφίκλεια, αλλά και στη Γραβιά και στην Ελάτη. Έχουμε 3 γήπεδα κλειστά».
Για τα παιδιά των ακαδημιών: «Από 5 χρονών ξεκινούν, μέχρι και 18 που είναι οι ακαδημίες. Στη συνέχεια είναι το ανδρικό που είναι στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ. Εκεί κάνουμε μια προσπάθεια και προωθούμε κάποια παιδιά. Εμείς δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, θέλουμε τα παιδιά να μπαίνουν και να παίζουν, να ξεφεύγουν από άλλα πράγματα και να το ευχαριστιούνται».
Για το ενδιαφέρον του κόσμου στις ακαδημίες: «Δεν έρχεται όσος κόσμος περιμέναμε, περιμέναμε λίγο παραπάνω, οι γονείς να ακολουθούν λίγο περισσότερο, δεν έρχονται να δουν τα παιδιά. Αυτό είναι το στενάχωρο».
Για τις σχέσεις τους με τον Άρη Θεσσαλονίκης: «Το όνομα βγήκε έτσι για να έχουμε και μια συνεργασία με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, “φιλοξενήσαμε” την προηγούμενη εβδομάδα το εφηβικό τμήμα. Έχουμε “φιλοξενήσει” πολλούς αθλητές και έχουμε κάνει πολλά events». ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.