Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σύλλογος ΟΤΑ Φθιώτιδας καταδικάζει κατηγορηματικά φαινόμενα απρόκλητων φραστικών επιθέσεων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ N. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος μας καταδικάζει κατηγορηματικά φαινόμενα απρόκλητων φραστικών επιθέσεων , λεκτικής βίας ή απειλών χειροδικίας σε βάρος υπαλλήλων απ' όπου και αν αυτά προέρχονται!
Συμπεριφορές απαξιωτικές που προσβάλλουν την τιμή , την υπόληψη και την αξιοπρέπεια συναδέλφων μας δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανέναν. Πόσο μάλλον όταν οι Δημοτικοί υπάλληλοι υπερβαίνουν συνεχώς εαυτόν συχνα σέ συνθήκες πλήρους υποστελέχωσης .
Περιστατικά όπως αυτό που έλαβε χώρα πρόσφατα στην Οικονομική υπηρεσ α του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας , όπου η συναδέλφισσα μας Προϊσταμένη το τμήματος υπέστη αναίτια και σφοδρή λεκτική επίθεση από δημότες μόνο και μόγ0 επειδή έπραξε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα , είναι απολύτως καταδικαστέα!!
Πρέπει όλοι να καταλάβουν και πρωτίστως η αρμόδια Δημοτική Αργή ότι οι υπάλληλοι που σε συνθήκες αφόρητες ,εφαρμόζουν την νομιμότητα δεν μπορεί να είναι «σάκοι του μποξ» »ούτε να μετατρέπονται στα εξιλαστήρια θύματα , ούτε α διακυβεύεται η σωματική και Ψυχική τους υγεία !!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ N. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Στέκεται αλληλέγγυα στην συναδέλφισσα Προϊσταμένη του τμήματος Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας και καλεί την Δημοτική Αργή να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων και την διασφάλιση των συνθηκών εργασίας τους , προκειμένου να ασκούν τα καθήκοντα τους σε ασφαλές περιβάλλον και απρόσκοπτα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.