Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Άδειασαν τις αποθήκες του ΟΣΕ στην Αμφίκλεια-Συνελήφθη ένας Έλληνας και δύο Ρουμάνοι

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν σωριασμένα σε καρότσα του μικρού φορτηγού 22 μεταλλικούς σωλήνες και εννέα μεταλλικές βάσεις

Ξεχειλισμένο από ογκώδη σκουριασμένα μέταλλα ήταν το αγροτικό φορτηγάκι που κινούνταν νωρίς χθες το πρωί στην παλιά εθνική οδό Λαμίας- Λιβαδειάς με τρεις επιβάτες, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή.
Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν σωριασμένα στην καρότσα του μικρού φορτηγού 22 μεταλλικούς σωλήνες και εννέα μεταλλικές βάσεις, για τα οποία είχαν ειδοποιηθεί από αρμόδιους υπαλλήλους ότι είχαν κλαπεί από περιφραγμένο αποθηκευτικό χώρο του Ο.Σ.Ε. στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας. Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού που κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τα μεταλλικά αντικείμενα επιβεβαίωσαν ότι ήταν αυτά που είχαν κλαπεί.

Έτσι ο 57χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του αγροτικού συνελήφθη μαζί με τους δυο Ρουμάνους συνεπιβάτες του ηλικίας 44 και 42 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Το φορτηγάκι κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.