Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2015 ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στη γραφική Πλατεία Παρνασσού της Αμφίκλειας (Άνω Πλατεία), στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων Διονύσια 2015, ο διαχρονικός καραγκιόζης με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Βελαέτη καθήλωσε μικρούς και μεγάλους που απόλαυσαν μια καταπληκτική παράσταση "Ο Καραγκιόζης Γραμματικός"
Η αθρόα προσέλευση όλων των ηλικιών έδειξε για ακόμη μία φορά τον συμβολισμό και τη σημασία αυτού του ήρωα που πρέπει να διατηρηθεί με τα χρόνια και να περάσει από γενιά σε γενιά. Άξιο είναι να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πλατεία παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη το φετινό καλοκαίρι με το άνοιγμα μαγαζιών για φαγητό, καφέ και παγωτό.
   
Η Λένα Αλκαίου, ο Τάκης Σούκας και ο Άρης Καμπανός μας χάρισαν μία μοναδική βραδιά στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Αμφίκλειας με τραγούδια τόσο δικά τους όσο και μεγάλων καλλιτεχνών.
  
Ανανεώνουμε το ραντεβού  μας για το Σάββατο 29 Αυγούστου με τη ποδηλατοδρομία που διοργανώνει ο Α.Σ. Διόνυσος για μικρούς και μεγάλους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.