Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συλλήψεις σε Αμφίκλεια και Κάτω Τιθορέα στο πλαίσιο ελέγχων της Αστυνομίας

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο δώδεκα (12) άτομα.
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στην Αμφίκλεια και στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, συνελήφθη Έλληνας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών και χρηματική ποινή (900) ευρώ, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.