Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αμφίκλεια: Ποδηλατοδρομίες

Ο "Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ.
    Η φετινές ταυτόχρονες ποδηλατοδρομίες - περιηγήσεις στις διαδρομές: Αμφίκλεια -Τιθορέα (Βελίτσα) με επιστροφή "από ψηλά," για  παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και προς τον Σ.Σ. Αμφίκλειας με επιστροφή για μικρότερα παιδιά, σωστά οργανωμένες από τον "Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ," πέτυχαν απόλυτα  τους σκοπούς τους που είναι η εξοικείωση  των παιδιών με τον υγιή αθλητισμό, το πνεύμα ομάδας, την άμιλλα,   την επαφή με την φύση και τις ομορφιές της,  την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, τα πολλαπλά οφέλη από την χρήση του ποδήλατου στην καθημερινότητα κλπ.   Θετική και η συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής. Η συγκεκριμένη Ποδηλατοδρομία, όπως πάντα, κλείνει την περίοδο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην Αμφίκλεια, ανοίγοντας ταυτόχρονα την αυλαία για νέο κύκλο δραστηριοτήτων.
 
    
  
  
  
  
      
 
Φωτογραφίες απο τον κ. Δ Καλπύρη
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.