Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Λειτουργία Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού (ΧΚΠ) το τριήμερο 18-20/3/2016

Ενημερώνουμε τους φίλους χιονοδρόμους και επισκέπτες ότι το προσεχές τριήμερο (18-20 Μαρτίου) θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να θέσουμε στη διάθεσή τους το μέγιστο δυνατό αριθμό πιστών κι αναβατήρων, πάντοτε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ποσότητας και ποιότητα του χιονιού.
Στην ιστοσελίδα μας θα βλέπετε στην καθημερινή ενημέρωση ποιες πίστες ακριβώς θα λειτουργούν.
Ωστόσο, λόγω διαπίστωσης προβλημάτων στους στεγασμένους εσωτερικούς χώρους και ανάγκης πραγματοποίησης έκτακτων εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης λειτουργικών συστημάτων, οι στεγασμένοι χώροι του ΧΚΠ δεν θα είναι προσβάσιμοι αυτό το διάστημα για το κοινό. Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν κανονικά τα εξωτερικά ταμεία και οι αναβατήρες, αλλά όχι οι εσωτερικοί χώροι διέλευσης και αναψυχής (Κελάρια 1750, Κελάρια 1950, Φτερόλακα).
Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει προσπάθεια να διατίθενται, για την εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων, τυποποιημένα snacksκαι ροφήματα στον εξωτερικό χώρο του σαλέ, καθώς και πρόσβαση σε χώρους υγιεινής.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ελπίζουμε στην κατανόησή σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι πρώτη μας προτεραιότητα είναι πάντοτε η τήρηση των κανόνων ασφαλείας των χιονοδρόμων και επισκεπτών.
Το ΣΚ θα διοργανωθεί ο Πανελλήνιος αγώνας Παίδων - Κορασίδων κατηγορίας 1-2 από την ΕΟΧ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην αγωνιστική πίστα του Βάκχου Νο2 στα Κελάρια για SL & GS. Αύριο Παρασκευή θα γίνει η επίσημη προπόνηση των ομάδων.
 
 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα λειτούργησαν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής και baby2
και οι πίστες: Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Βάκχος (Νο2 & Νο2β), Αίολος (Νο4), Περικλής (Νο5), Ηρακλής (Νο8), Διηάνειρα (Νο12) & baby2.
 
Αύριο θα λειτουργήσουν καιρού επιτρέποντος οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής και baby2 και οι πίστες: Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Βάκχος (Νο2 & Νο2β), Αίολος (Νο4), Περικλής (Νο5), Ηρακλής (Νο8), Διηάνειρα (Νο12) & baby2.
 
ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
 Τηλέφωνα επικοινωνίας:22340 22700, 22340 22689, 22340 22694. Fax: 22340 22596.
Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο (και μόνον τότε) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κινητό: 6986628276. Το κινητό θα λειτουργεί αυστηρά στο ωράριο λειτουργίας του ΧΚΠ (08:00-16:00).    Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.