Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Μονοπάτι Παρνασσού 2016-Εναρξη Εγγραφών

 
Δελτίο Τύπου / 1.3.2016
                        Μονοπάτι Παρνασσού 23-24 Απριλίου 2016
                                         Έναρξη εγγραφών
Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους φετινούς ορεινούς αγώνες δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού».  Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα του Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας  http://dionysosamfiklias.gr/?page_id=891
Η διάρκειά τους θα είναι έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016. Οι εγγραφές θα διακοπούν πιο πριν, εάν έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών με βάση την προκήρυξη των αγώνων. Οι ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν και για τους τέσσερις αγώνες.
Αναλυτικά οι αγώνες :
                   Κυριακή, 24 Απριλίου 2016
1. Αγώνας 24,2 χιλιομέτρων “Μονοπάτι Παρνασσού
2. Αγώνας 10,9 χιλιομέτρων “Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού
3. Αγώνας 6 χιλιομέτρων “Μονοπάτι Αμφίκλειας
                   Σάββατο, 23 Απριλίου 2016
Αγώνας 4 χλμ. Amfiklia City Trail για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και ενήλικες.
Λεπτομέρειες για την διαδικασία της εγγραφής, τους κανονισμούς των αγώνων, την περιγραφή και τις διαδρομές έχουν δημοσιευθεί στην προκήρυξη του αγώνα.  http://dionysosamfiklias.gr/?page_id=865
Να αναφέρουμε ότι οι δύο αγώνες, Μονοπάτι Αμφίκλειας των 6 χλμ. και Amfiklia City Trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας πραγματοποιούνται φέτος για πρώτη φορά.  Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να μυηθούν νέοι δρομείς που έχουν ενδιαφέρον για ορεινούς αγώνες αλλά δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε ορεινό πεδίο, αλλά και η παρακίνηση περισσότερων νέων ανθρώπων για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες σε φυσικό περιβάλλον.
Μεγάλοι χορηγοί των αγώνων είναι ο Δ.Ε.Σ.Φ.Α (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), ο Δήμος Αμφίκλειας- Ελάτειας http://www.dimos-amfiklias-elatias.gr/  και οι Αντλίες Θερμότητας Climaveneta.
Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας
Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων 

DESFA CMYK GRbanner300X150-monopato-parnassou (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.