Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ξεκινάει το 1ο Φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού, στο Αγρόκτημα Αμφίκαια

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 «Ξεκινάει το 1ο Φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού, στο Αγρόκτημα Αμφίκαια την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016.»

Το 1ο Φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού, ξεκινάει την 1η Ιουλίου του 2016, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας,  με στόχο να προσφέρει στους μαθητές, που θα το παρακολουθήσουν, υψηλές μουσικές γνώσεις και παραστάσεις, μέσα στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Το Αγρόκτημα «Αμφίκαια», διοργανώνει ένα ξεχωριστό μουσικό φεστιβάλ, με την συμμετοχή των κορυφαίων σολίστ εγχόρδων της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.  Όλα αυτά σε ένα εξοχικό περιβάλλον μέσα στην φύση.
Καλλιτεχνικός Διευθύντής του Φεστιβάλ, είναι ο διεθνούς φήμης τσελίστας, Βαγγέλης Νίνα, που με την συμπαράσταση της Λιντίτα Νίνα, του νεαρού ανερχόμενου Σολίστ Τσέλου Φερνάντο Νίνα, της παιδαγωγού - σολίστ, Σταυρούλας Μεντή αλλά και πολλών άλλων καθηγητών εγχόρδων από όλη την Ελλάδα, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, περιλαμβάνουν σεμινάρια, διαλέξεις, δημιουργία μουσικών συνόλων, συναυλίες και θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με τον Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στο 2ο Φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.