Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Προσλήψεις στην Φθιώτιδα - Σε Δικαστήρια, Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων για στελέχωση του δικαστηρίου, του Εφετείου και των Ειρηνοδικείων  του Νομού Φθιώτιδος, ενώ προγραμματίζονται προσλήψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Λαμίας και τα Κέντρα Υγείας Αμφίκλειας και Δομοκού.
Ήδη δημοσιεύθηκε στο Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ η προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση δύο χιλιάδων εκατόν τριάντα πέντε  θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου Τομέα, που καλούσε όσους υποψηφίους έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. του έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης κατά κατηγορία και κλάδο, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3320/2005, να υποβάλουν Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους της προκήρυξης.
Με βάση την προκήρυξη  καλύπτονται ειδικά για το νομό Φθιώτιδος 2 θέσεις Γραμματέων ΠΕ και 1 θέση ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων για το Ειρηνοδικείο Λαμίας, καθώς και 2 θέσεις Γραμματέων ΠΕ και 1 θέση Γραμματέως ΤΕ για το Πρωτοδικείο.
Παράλληλα, για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων άλλων υπηρεσιών στο νομό προκηρύχθηκε 1 θέση ΠΕ Διοικητικού–Οικονομικού, 2 θέσεις ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και 1 θέση ΤΕ Λογιστικού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, 1 θέση ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και  Πρόνοιας για το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και το Κέντρο Υγείας Δομοκού, αντίστοιχα, καθώς και 2 ακόμη θέσεις ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού για το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, ενισχύθηκαν τα Δικαστήρια της Λαμίας με επιπλέον προσωπικό.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.