Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αμφίκλεια: διημερίδα με θέμα ένα βουνό 4 εποχές στις 1-2 Δεκεμβρίου

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα διημερίδα θα πραγματοποιηθεί για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού 1 και 2 Δεκεμβρίου.
Στόχος αυτής της διημερίδας είναι η συνεργασία,συζήτηση και προτάσεις, με εισηγητές ανθρώπους που τόλμησαν κάτι πρωτοπόρο στον τομέα του αγροτουρισμού, τουρισμού αλλά και στο χώρο των εναλλακτικών δραστηριοτήτων.
Σε αυτή την προσπάθεια θα ήταν σημαντικό
φορείς, επαγγελματίες και νέοι των Παραπαρνάσσιων περιοχών να προσέλθουν και συμμετέχουν, μιλώντας για τις απόψεις τους, για τις προοπτικές αλλά και τις δυσκολίες που βλέπουν σε μία εποχή που η ανάπτυξη όλων των ειδών τουρισμού είναι πλέον αναγκαία και επιτακτική.
Η διημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΚΠΕ Αμφίκλειας* την Πέμπτη και Παρασκευή 1-2 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00 με 21:00.
Η πρώτη ημέρα Πέμπτη 1/12 θα αφορά επιχειρήσεις και επαγγελματίες με καινοτόμες πρακτικές από όλες τις Παραπαρνάσσιες περιοχές που θα αναλύσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τη σημερινή κατάσταση και το μέλλον των επενδύσεών τους.
Η δεύτερη ημέρα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα αφορά τις εναλλακτικές δραστηριότητες στον Παρνασσό και πως θα μπορούσαν πρακτικά να αναπτυχθούν.
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας. Πρόσθετες πληροφορίες
στα τηλέφωνα 6945356116 & 6976951623.
*Οδηγίες στο χάρτη. Σε περίπτωση αλλαγής χώρου λόγω κακοκαιρίας θα ενημερωθείτε έγκαιρα.
 Για το Δήμο Αμφίκλειας  Ελάτειας
Η υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλος
Στιβακτή Αθανασία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.