Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Βράβευση του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας

Βραβείο Εξαίρετης Δημιουργίας απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας για τη συμμετοχή του στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με ψηφιακό δίσκο με τίτλο «Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας, 1916-2016 - Η ιστορία του σχολείου μας» που περιέχει την 100χρονη ιστορία του σχολείου μας......
Μια συλλογική δουλειά δασκάλων και μαθητών για το σχολείο της καρδιάς μας στο χώρο και στο χρόνο. Στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2016 στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, δώσαμε το παρόν. 

Το Διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ).                                        
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την ιδέα και την οργάνωση.
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που εργάστηκαν με ζήλο και ομαδικότητα!                                                              Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.