Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΚΥΝΟΣ 70-57

%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bc%cf%86-%cf%80%ce%b1%ce%bd
Β” ΕΣΚΑΣΕ Β” ΟΜΙΛΟΣ
“Κιτρινόμαυρο” το ντέρμπι!
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΚΥΝΟΣ 70-57
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Β” κατηγορία κατέκτησε ο Άρης Αμφίκλειας που σε ένα αγώνα που ήταν “τελικός” για τους γηπεδούχους επικράτησαν του μέχρι πρότινος πλέον αήττητου Κύνου με 70-57.
Ο Άρης έπιασε πολύ καλή απόδοση, κατάφερε να περιορίσει τα ατού του Κύνου και με τους 13 πόντους διαφορά, μπήκε και πάλι στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο μέλλον έχοντας μάλιστα ως κάβα για πιθανές μελλοντικές ισοβαθμίες και μια σημαντική διαφορά πόντων.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να φτάνουν στου δρόμου τα μισά ισόπαλες με 35-35 και ενώ προηγουμένως ο Κύνος δεν μπόρεσε να κρατήσει μια διαφορά 10 πόντων όταν είχε
προηγηθεί με 19-29.
Το β” ημίχρονο είχε διαφορετική τροπή. Ο Άρης, που σημειωτέον είχε στον πάγκο του ως κόουτς τον Φαίδωνα Μώρο που δεν μπορούσε να ενισχύσει την ομάδα του αγωνιστικά λόγω τιμωρίας, πίεσε στην άμυνα, έκλεψε μπάλες και κατάφερε να “χτίσει” μια σημαντική διαφορά στο σκορ για να επικρατήσει τελικά με 70-57.
Κορυφαίος των νικητών ο Παπαδάκης με 22 πόντους, εξαιρετικός στην οργάνωση ο Κάτσικας που μοίρασε ουκ ολίγες ασίστ, πολύτιμος και ο Τσεκούρας, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Από τον Κύνο ο Καστάνας με 21 πόντους ήταν ο καλύτερος των φιλοξενουμένων, ενώ βοήθησαν στο σκοράρισμα και οι Τσαρούχας, Κατσομήτρος.
Διαιτητές: Κοτσιμπός-Ζάχος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-16, 19-19, 17-8, 18-14.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Μώρος): Νικόλοβ, Γκόλφης, Μιχέλης 11, Κάτσικας 3 (1), Παπαδάκης 22 (1), Ντάκουλας 4, Χούμπα 4, Τσεκούρας 16 (2), Ζανιάς, Γεωργόπουλος 6, Χατζής 2.
ΚΥΝΟΣ (Καστάνας): Κατσιάνος, Καστάνας 21 (3), Δούρος 5, Παπαϊωάννου 4, Καλλίνικος 2. Σάββας, Γκορίτσας, Τσαβούρογλου, Τσαρούχας 12 (1), Κατσομήτρος 11, Βαρέλας 1.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.