Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αμφίκλεια- Απόκριες 2018 - Στο χέϊ του Σαββάτου της Αποκριάς

Το μετεωρολογικό φαινόμενο του Σαββάτου 10/02 <Ιοκάστη> με την ατελείωτη βροχόπτωση, ακούμπησε αρνητικά και τις εισαγωγικές παραδοσιακές (Φωτό 10ετίας ‘50)....
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αμφίκλεια οι οποίες είναι οι φωτιές [Χέγια] στις γειτονιές, με πανάρχαιες καταβολές.
Πιστεύοντας ότι αυτή η καιρική εκτόνωση μπορεί να είναι θετικό στοιχείο για το μεγάλο κεντρικό Χέϊ [φωτιά] το οποίο ακολουθεί (περσινό φωτοπλάνο) και για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, αισιοδοξία, κέφι, προγραμματισμός και οργάνωση..
Δ Ι Καλπύρης
Επιμορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών ΑμφίκλειαςΌπως κάθε χρόνο, στο χέϊ του Σαββάτου της Αποκριάς, θα προσφερθούν πίτες, κουρκουτό, μεζεδάκια, φτιαγμένα από τις γυναίκες του Συλλόγου μας και όχι μόνο, συνοδευμένα με άφθονο κρασί.
Εσείς πάρτε μόνο το κέφι σας κι ελάτε! Την επόμενη μέρα Κυριακή της Αποκριάς, μέλη του Συλλόγου μας, οργανώνουν το σερβίρισμα και διανομή του κοντοσουβλιού. Η συμβολή των γυναικών στην πετυχημένη διεκπεραίωση των δύο αυτών εκδηλώσεων είναι σημαντική. Ελάτε να προσφέρετε κι εσείς (όσο μπορείτε) και μαζί να διασκεδάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.