Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με λεωφορεία η εξυπηρέτηση των ΣΣ Αμφίκλειας, Λιλαίας, Μπράλου από αύριο

Το υφιστάμενο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου παρακάμπτεται από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.
Συνεπής στη δέσμευσή της για την συνεχόμενη παροχή υπηρεσιών μετακίνησης των κατοίκων του Δήμου Δελφών, από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. δρομολογεί λεωφορεία με προορισμό και αφετηρία την Τιθορέα και τον Μπράλο αντίστοιχα, και ενδιάμεσες στάσεις τους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Αμφίκλειας και Λιλαίας.
Υπενθυμίζεται ότι το υφιστάμενο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου παρακάμπτεται από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, με την παράδοση σε κυκλοφορία νέας σύγχρονης σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα αυτό. Με τη χρήση της νέας γραμμής δεν θα υπάρχει σιδηροδρομική επιβατική μεταφορά στους παραπάνω σταθμούς.

Τα λεωφορεία θα συνδέουν στην Τιθορέα, τους Σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο με τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα, προκειμένου το επιβατικό κοινό να μετεπιβιβάζεται στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και να συνεχίζει το ταξίδι του.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ακολουθούν τις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων των αμαξοστοιχιών στο Σ.Σ. Τιθορέας, ενώ θα διέρχονται σε τροποποιημένες κατάλληλα ώρες στους υπόλοιπους ενδιάμεσους σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο. Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το σιδηροδρομικό τους εισιτήριο για τη μετακίνησή τους με τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι ώρες αναχώρησης/άφιξης των λεωφορείων έχουν ως εξής:
Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 1511: 
Ώρα αναχώρησης 07:00 – Ώρα άφιξης 07:35 
• Από Σ.Σ Τιθορέα για Σ.Σ. Μπράλο για την αμαξοστοιχία 884: 
Ώρα αναχώρησης 10:15 – Ώρα άφιξης 10:50 
• Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 885:
‘Ώρα αναχώρησης 20:00 – Ώρα άφιξης 20:35 
• Από Σ.Σ Τιθορέα για Σ.Σ. Μπράλο για την αμαξοστοιχία 1510: 
Ώρα αναχώρησης 21:15 – Ώρα άφιξης 21:50
• Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 3521 (Κυριακές):
‘Ώρα αναχώρησης 16:50 – Ώρα άφιξης 17:25

Για το αρχικό διάστημα λειτουργίας της νέας γραμμής, ενδεχομένως να εμφανισθούν μικρές καθυστερήσεις, με βάση τις οδηγίες ασφαλούς κυκλοφορίας του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για το προσεχές διάστημα και δεσμεύεται για την άρτια εξυπηρέτησή του με την ολοκλήρωση παράδοσης της νέας γραμμής στο σύνολό της.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.