Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 83-70

Ο Μάκαρος νίκησε με 83-70 τον Άρη Αμφίκλειας σε ένα επεισοδιακό αγώνα, που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, με τους Κοτσιμπό-Πατάγια να εκκενώνουν το γήπεδο στο 2:53 πριν το φινάλε όταν σε αποβολή του Παπαδάκη παραλίγο να δημιουργηθεί σύρραξη με τους φιλάθλους!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάκαρος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και να φτάσει στη νίκη που τον διατηρεί ένα πόντο πίσω από την κορυφή.
Δυνατό παιχνίδι σήμερα στην Άμφισσα που κέρδισε ο Μάκαρος με 83-70 με την ομάδα της Άμφισσας να κάνει ένα κακό πρώτο ημίχρονο, μη βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση και την Αμφίκλεια να ελέγχει το ρυθμό για να προηγηθεί στο τέλος του β΄δεκαλέπτου με 32-37. Ντέρμπι ήταν και το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο όπου χαρακτηριστικό ήταν οι δυνατές μονομαχίες στη ρακέτα, με τον Άρη να είναι ‘σκληρό καρύδι’ βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους και διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το 30’ (56-59).
Το παιχνίδι κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο όπου ο Μάκαρος παίζοντας καταπληκτική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση με αιφνιδιασμούς έκανε ένα επιμέρους 27-11 κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνος.
Το σημείο της έκρηξης ήταν στο 2:53 πριν το τέλος του αγώνα, όταν ο Παπαδάκης αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ για χτύπημα εκτός φάσης στον Λούπουλ και αφού προηγουμένως είχε δεχθεί και τεχνική ποινή. Φεύγοντας από το γήπεδο προς τα αποδυτήρια απειλήθηκε σύρραξη με τους διαιτητές να ζητούν την εκκένωση του γηπέδου με το παιχνίδι να συνεχίζεται στο υπόλοιπο διάστημα του χωρίς φιλάθλους.
Από την Άμφισσα ο Οικονόμου ήταν ο κορυφαίος μαζί με Λούπουλ και Νασάκη και από την Αμφίκλεια ξεχώρισαν οι Μώρος, Τσεκούρας και Χούμπα.
Διαιτητές: Κοτσιμπός –Πατάγιας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  17-16, 32-37, 56-59, 83-70.
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 7 (1), Κουτσογιάννης  9 (1),  Οικονόμου 14, Λούπουλ 17 (1), Διαμάντης, Τσικνής, Φωτητζόγλου 17, Βίλλιας 2, Παπαδήμας, Δρίβας, Νασάκης  17 (2).
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ  (Παπαδάκης): Στιβαχτής, Μιχέλης 10 (2), Χούμπα 12, Μώρος 17 (2), Παπαδάκης 10 (1), Χατζής, Τσεκούρας 15 (1), Γεωργόπουλος 6, Νικολόβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.