Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 89-73

Δεν τα κατάφερε η ανδρική μας ομάδα καθώς ηττήθηκε στην θήβα από τον Άρη Θήβας.
Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική μέχρι το 3ο δεκάλεπτο όταν και κατάφερε να μειώσει το σκορ στους 5 πόντους , όμως ένα επιμέρους σερί του Άρη Θήβας 12-0 του έδωσε διαφορά ασφαλείας ώστε να επικρατήσει δίκαια με 89-73.
Στα αξιοσημείωτα οι πολλές ελλείψεις της ομάδας μας (απουσίαζαν οι Γεωργόπουλος,Χατζής και Τσιαπραϊλης) καθώς και οι πολύ καλές εντυπώσεις του νεαρού Στιβαχτή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Εντός της εβδομάδας θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα καθώς η κάμερα του Άρη Αμφίκλειας ήταν και στην θήβα!
Επόμενος αγώνας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην Αμφίκλεια στις 18:00 με αντίπαλο της Αναγέννηση Μαλεσίνας!
Ακολουθεί η ανάλυση του αγώνα από το eviabasket του Παναγιώτη Νικολάου.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 89-73

Μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Μάκαρο Άμφισσας, ο Άρης Θήβας βρέθηκε σε πολύ καλή επιθετική μέρα, κερδίζοντας τον Άρη Αμφίκλειας με 89-73.
Με τον Μανώλα στη σύνθεσή του για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά χωρίς τους Τριανταφύλλου, Ψαριανό και Γκόλια, ο Άρης έπιασε υψηλά στάνταρ κυρίως στην επίθεση έχοντας ένα σταθερό προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης.
Προηγήθηκε με 26-15 στο 10λεπτο με το ημίχρονο να τελειώνει με 44-36 με τους φιλοξενούμενους να μην τα παρατάνε, έχοντας με τη σειρά τους σε πολύ καλή μέρα τον Μώρο που επέστρεψε ουσιαστικά στη δράση μετά πό ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού.
Το ματς κρίθηκε στη γ’ περίοδο, όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα επιμέρους 28-16 ξεφεύγοντας με 72-52 για να λήξει ο αγώνας με 89-73 υπέρ των γηπεδούχων, σε ένα αγώνα με καλό θέαμα και από τις δύο πλευρές.
Πολύ καλός στην επιστροφή του ο Μανώλας (19 πόντοι) όπως και οι Παπαδημητρίου (24), Μητρόπουλος (19).
Από τον Άρη Αμφίκλειας ξεχώρισαν οι Μώρος, Τσεκούρας, ενώ καλός ήταν και ο νεαρός Στιβαχτής που πρόσφατα κλήθηκε στο κλιμάκιο της Εθνικής παμπαίδων.


Διαιτητές: Κάλφα-Σοφόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-15, 18-21, 28-16, 17-21.
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Βλάχος, Παπαδημητρίου 24 (1), Ματσαγκούρας 2, Νικολάου 7, Τσιρόπουλος 16 (1), Τσαραμπάρης, Στρατέλος, Μανώλας 19 (1), Τσοπανέλης 2, Μητρόπουλος 19 (3).
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Στιβαχτής 3 (1), Μώρος 21 (3), Μιχέλης 11 (2), Κατσίκας 3, Παπαδάκης 10 (3), Νικόλοβ 7, Χούμπα 2, Τσεκούρας 16 (1).
 Σημ: Για την άμεση ενημέρωση σας κάθε Σάββατο βράδυ τα αποτελέσματα της ανδρικής μας ομάδας «ανεβαίνουν» στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας.(www.arisamfiklias.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.