Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Το.Συ.Ν. Αμφίκλειας: Αποτελέσματα του 3ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας

Κατά σειρά εμφάνισης των φωτογραφιών οι νικητές είναι : ΕΝΤΡΙ ΤΣΕΛΑ , ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΥΗ ΚΑΡΑΛΗ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΦΑΣ, ΝΙΚΟΣ KOYΣΟΥΛΑΣ Πηγή


Αυτή είναι η τελική πεντάδα του 3ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα 
«ΠΟΡΤΕΣ, Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ» !
Η νικήτρια φωτογράφια ανήκει στον Έντρι Τσέλα στη δεύτερη θέση ακολουθούν με ισοψηφία οι φωτογραφίες του Στάθη Βασιλείου και της Εύης Καραλή, στην τρίτη θέση είναι η φωτογραφία του Στέργιου Λέφα και την τέταρτη θέση παίρνει η φωτογραφία του Νίκου Κούσουλα!
Η επιλογή της τελικής πεντάδας ανάμεσα στις 64 φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό έγινε με τη βοήθεια της κ. Ελένης Πατρινού,την οποία ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. 
Στη συνέχεια το συμβούλιο θεώρησε δίκαιο οι φωτογραφίες να εκτεθούν στην Κοπή της πίτας του Συλλόγου ώστε να μπορέσουν οι παρευρισκόμενοι να αναδείξουν με την ψήφο τους το νικητή του διαγωνισμού. 
Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας στον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας καθώς και για την παρουσία σας στην έκθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.