Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Παναγιώτης Θανασιάς: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αμφίκλειας –
Ελάτειας ο  Παναγιώτης Θανασιάς ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες-Δύναμη Αναγέννησης».
Διαβάστε την ομιλία του
Φίλες και Φίλοι,
Η ανάγκη στο να πάρουμε θέση και να παλέψουμε για τα προβλήματα του τόπου μας και των συμπολιτών μας, μας οδήγησε στην απόφαση να δηλώσουμε παρόντες στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
O συνδυασμός μας «Ενεργοί Πολίτες-Δύναμη Αναγέννησης» θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Πέρα και πάνω από κόμματα με όρεξη για δουλειά, με μεράκι για δημιουργία, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας.
Στόχος ένας Δήμος πρότυπο ο οποίος θα στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας στα μικρά και καθημερινά προβλήματα αλλά και θα δίνει λύσεις στα μεγάλα και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.
Η χάραξη ενός σχεδίου ανάπτυξης μέσα από απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα θα έχει στόχο να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημα της ανεργίας.
Η Δημιουργία υποδομών για την τουριστική ανάπτυξη της ανατολικής πλευράς του Παρνασσού αλλά και του όρους Καλλίδρομου θα είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μας.
Γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει πηγή πλούτου για τους συντοπίτες μας.

Μέσα από τη συνεργασία με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά κέντρα θα παλέψουμε για την εισροή ευρωπαϊκών κονδυλίων με στόχο την ενίσχυση καινοτομικών δραστηριοτήτων, με επενδύσεις στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στις νέες τεχνολογίες.
Η δημιουργία ενός ιστού κοινωνικής αλληλεγγύης για όλους τους κατοίκους θα αποτελέσει την απάντησή μας στη φτώχια. Το περιβάλλον αποτελεί για μας άμεση προτεραιότητα , όλες οι παρεμβάσεις μας θα γίνονται με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο. Δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης , ανακύκλωση είναι στους άμεσους στόχους μας. Φιλοδοξώντας να αποτελέσουμε ένα διαφορετικό πρότυπο εξουσίας με γνώμονα τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας, σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε το δήμο μας ένα καλύτερο μέρος για να ζει κανείς.  Πηγή
Υποψήφιος Δήμαρχος : Θανασιάς Παναγιώτης
Συνεργάτες

Καραγκούνης Ντίνος , Δημόσιος Υπάλληλος
Δρ. Δρόσος Χρήστος, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Τμήμα Βιομ.Σχεδίασης & Παραγωγής ΕΔΙΠ
Στάθης Γιώργος, Φυσικός Καθηγητής
Γκαρίλας Ηλίας, Γεωπόνος
Παπατζήμας Ανδρέας, Εργάτης
Πάνου Κωνσταντίνος, Αστυνομικός
Θεοδώρου Ιωάννης, Συνταξιούχος ΕΣΥ
Ζαβός Δημήτρης, Ιατρός
Πινακούλας Δημήτρης, Υπάλληλος ΔΕΗ
Δρ. Μερτζάνης Βασίλης, Χημικός Περιβάλλοντος
Θανασιάς Γεώργιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Διορθώνουμε ένα λάθος το οποίο μας είχε σταλεί εκ παραδρομής. 
Ο κ. Τσεβάς Κωνσταντίνος, Ιατρος Διευθυντής ΕΣΥ δεν αποτελεί συνεργάτη της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες-Δύναμη Αναγέννησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.