Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

2 ακόμη θετικά δείγματα covid στο ΚΥ Αμφίκλειας

 Ακόμη δύο άτομα διαγνώστηκαν σήμερα θετικά στον Covid-19 από τεστ που διενεργήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας. Πρόκειται για μια μόνιμη κάτοικο Αμφίκλειας και έναν κάτοικο όμορου Δήμου. Και στις δύο περιπτώσεις έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δυστυχώς, εισερχόμαστε σε μία περίοδο αυστηρής καραντίνας και αβεβαιότητας, δεδομένου ότι η πανδημία καλπάζει και ο αριθμός των κρουσμάτων παρουσιάζει ανοδική πορεία. Ο κορωνοιός είναι εδώ, στην πόρτα μας και όλο και συχνότερα θα ακούμε για θετικά κρούσματα γύρω μας.

Αδιαμφισβήτητα, η παρούσα κατάσταση είναι δύσκολη για όλους μας. Απαιτείται μεγάλη υπευθυνότητα, ατομική και συλλογική ευθύνη, πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας και αποφυγής διασποράς του ιού και το κυριότερο υπομονή και αισιοδοξία! Προτεραιότητα όλων μας θα πρέπει να είναι η διαφύλαξη της υγείας και της σωματικής ακεραιότητάς μας. Μετά το πέρας της κρίσης θα έρθει και η ανάκαμψη. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, με πνεύμα αλληλεγγύης, ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουμε εμείς και οι άνθρωποι που αγαπάμε ασφαλείς και υγιείς, μέχρι να κοπάσει το δεύτερο αυτό κύμα της πανδημίας και το τέλος Νοέμβρη να μας βρει όλους νικητές!

 Ο Δήμος μας, έχοντας την εμπειρία της πρώτης καραντίνας, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα και να σταθεί δίπλα στις ευπαθείς ομάδες αλλά και σε κάθε πολίτη που μας έχει ανάγκη. Τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι υπάλληλοι του Δήμου θα βρίσκονται για μία ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή

Υπομονή! Αισιοδοξία! Προσοχή!

Αθανασία Στιβακτη. Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελατειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.