Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας- Λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του Covid-19 και της απόφασης της Κυβέρνησης για καθολικό lockdown σε όλη την επικράτεια, σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342 (ΦΕΚ 4899/Β/6.11.2020) και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναστέλλεται, έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Επιτρέπεται, κατ' εξαίρεση, η ατομική σωματική άσκηση (κατόπιν αποστολής SMS με τον κωδικό "6" στο 13033) στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις εντός του Δήμου και η άθληση μέσω ατομικών αθλημάτων, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών. 

Η τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών όπως και η χρήση μάσκας από τους αθλούμενους είναι υποχρεωτική, εκτός από τη διάρκεια της άσκησης. Επίσης, η παραμονή τους στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσοτέροι συμπολίτες μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.