Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Συντήρηση , καθαρισμό και διαγράμμιση του δρόμου Αμφίκλεια-ΧΚ Παρνασσού

Άρρηκτα συνδεδεμένος με την περιοχή μας ο Παρνασσός και συγκεκριμένα το Χιονοδρομικό Κέντρο του αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και χιονοδρόμων......
Γεγονός που αυξάνει τον τουρισμό και στον Δήμο μας, λόγω της εγγύτητας και της θέσης μας.

Η πρόσβαση από τον δρόμο που ενώνει την Αμφίκλεια με το Χ.Κ.Π. υπήρξε πάντοτε προβληματική λόγω σοβαρών ελλείψεων και δυσχεραινόταν ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις των καιρικών φαινομένων. Πάγιο αίτημα πολλών χρόνων υπήρξε η συντήρηση, ο καθαρισμός του εν λόγω δρόμου και η διαγράμμισή του. Επιτέλους, το δίκαιο αυτό αίτημα ικανοποιήθηκε χάρη στη συνεισφορά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθιστώντας τον συγκεκριμένο δρόμο εκτός από τον πλησιέστερο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο και ασφαλή. Η κίτρινη διαγράμμιση, ο καθαρισμός των πρανών και των αυλακιών, τα αντιπλημμυρικά έργα και ο σωστός εκχιονισμός του διευκολύνουν την πρόσβαση στον αγαπημένο μας Παρνασσό, τόσο των δημοτών μας όσο και των επισκεπτών της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια για την κατανόηση της σημασίας του εν λόγω δρόμου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Καρακάντζα και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τις άμεσες ενέργειές τους.
Η τουριστική προβολή του τόπου μας είναι εξίσου σημαντική με τη βελτίωση των υποδομών και την υλοποίηση έργων. Βήμα βήμα ενώνουμε τους κρίκους της ανάπτυξης, ενεργώντας προς το συμφέρον του Δήμου μας σε όλους τους τομείς!
Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.