Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας : Βοήθεια στο Σπίτι

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και δίπλα σε κάθε δημότη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, δεν μπορεί να μετακινηθεί ή χρήζει οποιασδήποτε βοήθειας. Μέσω του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” και του Κέντρου Κοινότητας, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας θα παράσχει την απαραίτητη στήριξη στους συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως τον κοινωνικό χαρακτήρα της, αναφέρει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας.
Το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” παρέχει συμβουλευτική – ψυχολογική στήριξη, ιατρική – οικιακή φροντίδα, νοσηλευτική μέριμνα, αγορά ειδών πρώτης ανάγκης – φαρμάκων, πληρωμή λογαριασμών, διανομή τροφίμων και καθημερινή σίτιση σε άτομα οικονομικά ασθενέστερα, προσθέτει η Αθανασία Στιβακτή και προσθέτει τα εξής:
Όσοι πολίτες επιθυμούν να λάβουν αντίστοιχη βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν ως ακολούθως:
Για τη Δομή Ελάτειας που εξυπηρετεί τα χωριά: Ελάτεια – Σφάκα – Ζέλι – Παναγίτσα – Λευκοχώρι – Αγ. Μαρίνα – Τιθορέα, τηλ. επικοινωνίας (πρωινές ώρες): 2234032345.
Για τη Δομή Αμφίκλειας που εξυπηρετεί τα χωριά: Αμφίκλεια – Μπράλο – Παλαιοχώρι – Τιθρώνιο – Δρυμαία – Ξυλικούς – Κάτω Τιθορέα – Μόδι – Αγ. Παρασκευή, τηλ. επικοινωνίας (πρωινές ώρες): 2234023231.
Στο Κέντρο Κοινότητας στην Ελάτεια μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικώς οι πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για επιδόματα και προγράμματα πρόνοιας και κοινωνικής ένταξης ή θέλουν να λάβουν υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης. Τηλ επικοινωνίας από 8:00 έως 15:00: 2234031884.
Καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων θα μεριμνούμε για την εξυπηρέτηση και την ασφάλειά σας. Εσείς παραμένετε σπίτι κι εμείς φροντίζουμε για τις ανάγκες σας. Κανένας πολίτης δεν θα μείνει μόνος του σε αυτή την πανδημία. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, θα δώσουμε τη μάχη ώστε να βγούμε νικητές, καταλήγει η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.