Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Υλοποίηση του έργου της Παράκαμψης Μοδίου, ύψους 2.200.000€

Ένα σημαντικό έργο υποδομής, η υλοποίηση του οποίου φάνταζε ουτοπική, πήρε επιτέλους σάρκα και οστά!
Δελτίο τύπου του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό για την υλοποίηση του έργου της Παράκαμψης Μοδίου, ύψους 2.200.000€.
Πρόκειται για ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας για τον Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή, μέσω του οποίου θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο και θα βελτιωθεί η οδική πρόσβαση στον επαρχιακό άξονα που διέρχεται το όρος Καλλίδρομο και τα χωριά Ρεγγίνι και Μόδι. Ο εν λόγω επαρχιακός άξονας συνδέει δύο σημαντικές κυκλοφοριακές αρτηρίες μεταξύ της ΠΑΘΕ και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθηνών.
Ένα έργο πνοής, με αναπτυξιακές προοπτικές δεδομένου ότι η μετακίνηση στην ευρύτερη περιοχή διευκολύνεται και η οδική ασφάλεια ενισχύεται. Το γεγονός αυτό καθιστά τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας ακόμη πιο θελκτικό τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους του Δήμου μας!
Η ανάπτυξη του τόπου μας, η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και οι ευμενείς συνθήκες διαβίωσης θα αποτελούν πάντοτε την κινητήρια δύναμη για έργα χρήσιμα από πλευράς όλων των βαθμίδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.