Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ολοκηρώθηκε το Μαθητικό Συνέδριο του ΓΕΛ Αμφίκλειας

 Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να ανακοινώνουμε ότι το Μαθητικό Συνέδριο του ΓΕΛ Αμφίκλειας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το αποτέλεσμα κρίνεται επιτυχημένο καθώς οι μαθητές μας το ευχαριστήθηκαν και λάβαμε από τα συνεργαζόμενα σχολεία και από το κοινό πολλά θετικά σχόλια. Είμαστε περήφανοι που τολμήσαμε να υλοποιήσουμε το συνέδριο πρώτη φορά διαδικτυακά, διακινδυνεύοντας να κάνουμε και λάθη λόγω απειρίας αλλά με τη βεβαιότητα ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Χρωστάμε ευχαριστίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη συνδιοργάνωση του συνεδρίου καθώς μας πρόσφερε έμπρακτη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση, στον κ Νίκο Καλύβα Nikolas Kalyvas για την άρτια και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, στους επίσημους προσκεκλημένους που μας τίμησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, στους μαθητές-πρέσβεις αλλά και εθελοντές του ΓΕΛ Αμφίκλειας που ήταν άψογοι οικοδεσπότες, στους μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων που παρουσίασαν έργα υψηλού επιπέδου με υποδειγματικό τρόπο και στους καθηγητές που τους στήριξαν και, τέλος, στο κοινό που μας παρακολούθησε αναβαθμίζοντας την προσπάθεια.

Διαπιστώνουμε ότι το πρόγραμμα "Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" επιτελεί και έναν ακόμη σκοπό. Την δικτύωση των σχολείων σε ένα κλίμα συνεργασίας, διαλόγου, αποδοχής, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων. Νιώθουμε ότι κάναμε φίλους!! Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό.
Σημείωση: Η ανάρτηση θα ανανεώνεται διαρκώς καθώς θα εμπλουτίζεται με νέες φωτογραφίες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.