Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Συνάντηση της Δημάρχου Αμφίκλειας Ελάτειας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Με το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" να κυριαρχεί στην ατζέντα των θεμάτων συναντήθηκα χθες με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.
Η πρώτη μας επίσημη συνάντηση με τον Υπουργό, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια υποδοχή, έγινε σε κλίμα συνεργασίας, όπου είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση και έναν γόνιμο διάλογο.
Ο κ. Πέτσας, ως Φθιωτός, είναι γνώστης των δυσκολιών και των προβλημάτων του Δήμου μας και άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τους προβληματισμούς μας. Πέραν της αγάπης του για τη Φθιώτιδα, η επαγγελματική του πορεία και η πολιτική του καριέρα εγγυώνται μία επιτυχημένη συνέχεια τόσο στο έργο του Υπουργού συνολικά όσο και στη συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με τον Δήμο μας!
Μετά από αγώνα δρόμου για υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων, λίγο πριν το κλείσιμο του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", ο Δήμος μας είναι καθόλα έτοιμος. Η προτεραιοποίηση των προτάσεων και η αναγκαιότητα για άμεσες εντάξεις, καθώς αφορούν κατά κύριο λόγο έργα υποδομής που θα αλλάξουν την επόμενη μέρα, ήταν αυτό στο οποίο επικεντρώθηκε η συζήτησή μας.
Μία συνάντηση με θετικά συμπεράσματα, κατά την οποία τονίστηκε η συνέχεια μίας στενής συνεργασίας και συχνής επικοινωνίας για την αναζήτηση περισσότερων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα κάνουν βιώσιμους τους δήμους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.