Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Πρώτα από όλα η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών

Επιστροφή στα θρανία σήμερα για τους μαθητές μας, υπό ιδιαίτερες συνθήκες, αφού η ασφάλεια παιδιών και εκπαιδευτικών είναι πρωταρχικής σημασίας.
Η διενέργεια των self-test είναι ένα ακόμη βήμα προς την κανονικότητα δρα όμως συμπληρωματικά στα ήδη ισχύοντα μέτρα.
Οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας έχουν καθαριστεί και προμηθευτεί τα απαραίτητα αναλώσιμα (αντισηπτικά κτλ) και τηρούνται επιμελώς όλες οι οδηγίες των ειδικών. Οφείλουν όμως όλοι οι γονείς και οι μαθητές να επιδείξουν υπευθυνότητα και μεγάλη προσοχή, ειδικά κατά τις εξόδους τους σε παιδικές χαρές και χώρους συνάθροισης! Όλοι έχουμε την ανάγκη να βγούμε έξω και να χαρούμε μετά από τόσους μήνες καραντίνας, αλλά με σύνεση. Δεδομένου ότι ορισμένα self-test βγήκαν θετικά, πρέπει να συνεχίσουμε όλοι να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις σε όλες μας τις δραστηριότητες!
Η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας των παιδιών αλλά και όλων μας ανεξαιρέτως παραμένει επιτακτική! Προκειμένου να χτίσουμε τείχος προστασίας απέναντι στον ιό και να επιστρέψουμε το συντομότερο στην καθημερινότητά μας, όπως την γνωρίζαμε, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και συμμόρφωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.