Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: καλλιτεχνική παρέμβαση στην οδό Καραμερτζάνη

Η τέχνη, ως μέσο έκφρασης, μπορεί να προσδώσει ταυτότητα και χαρακτήρα ακόμη και σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο. Μπορεί να αναβαθμίσει έναν δημόσιο χώρο και να προσφέρει μία μορφή "διαλόγου" με τον πολίτη.
 Με καλλιτεχνική διάθεση, μεράκι και όραμα καταφέραμε, μέσω εικαστικής παρέμβασης, να μεταμορφώσουμε ένα σημείο που κάποτε έσφυζε από ζωή σε μία μικρή εγκυκλοπαίδεια! 
Στον μοναδικό παραδοσιακό οικισμό του Δήμου μας, σε μία από τις ιστορικότερες βρύσες στην οδό Καραμερτζάνη, εκεί που νομίζεις ότι ο χρόνος έχει σταματήσει, ζωντανέψαμε εικόνες και μνήμες μίας άλλης εποχής.
 Το επιδέξιο χέρι του συνδημότη μας Στέργιου Λέφα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία, απεικόνισε με μεγάλη ακρίβεια τα σχέδια των σπιτιών της εκεί γειτονιάς όπως ήταν κάποτε!
 Ο τόπος μας έχει πολλά να προβάλλει κι εμείς έχουμε πρόθεση να προχωρήσουμε στις απαραίτητες δράσεις και παρεμβάσεις που χρειάζονται, ώστε να το πετύχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.