Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Ανοιγμα αθλητικών δραστηριοτήτων

Μετά το πράσινο φως για άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων συναντήσαμε, μαζί με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου μας κα Ιωάννα Νικολοπούλου, τους Προέδρους του "Α.Σ. Διονύσου" και "Άρη Αμφίκλειας", κ. Αθανάσιο Καραπετσάνο και κ. Φαίδων Μώρο αντίστοιχα.
Ο σκοπός της συνάντησής μας, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας, έγινε σε θετικό κλίμα συνεργασίας και κοινής κατεύθυνσης και αφορούσε τη συνεννόησή μας για το σωστό άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων. Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλες οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που απαιτούνται αλλά και η πιστή τήρηση των οδηγιών και κανόνων των ειδικών προς αποφυγή διασποράς του ιού, μέσω συχνής απολύμανσης των χώρων και χρήσης των προβλεπόμενων self-test προπονητών, αθλητών και παραγόντων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο καινούριο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου, δεδομένου ότι χρήζει ειδικής μεταχείρισης, καθαριότητας και προσοχής. Πρόκειται για ένα στολίδι του Δήμου μας, που οφείλουμε να διατηρήσουμε την λάμψη και την ποιότητα σε συνδυασμό με την χρηστικότητά του.
Η επιστροφή στην κανονικότητα ξεκίνησε και η έναρξη των προπονήσεων όλων των αθλημάτων δίνει επιτέλους ανάσα τόσο στους αθλητές μας όσο και στους μικρούς μας φίλους. Μία καλή ποιότητα ζωής είναι συνυφασμένη με την άθληση και τα οφέλη του αθλητισμού σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο παραμένουν αδιαμφισβήτητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.