Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Χρηματοδότηση, ύψους 4.714.576,78€,στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για ΄΄Βελτίωση των υποδομών ύδρευσης του Δήμου΄΄

Ακόμη μία χρηματοδότηση, ύψους 4.714.576,78€, εγκρίθηκε για τον Δήμο μας μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" και αφορά το έργο: "Βελτίωση των υποδομών ύδρευσης του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας"! 
Το παραπάνω έργο, που εντάχθηκε στην Πρόσκληση ΑΤ01 με την αριθ. πρωτ. 23017/2020/17-06-2021 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, περιλαμβάνει τα ακόλουθα υποέργα:
- Υποέργο 1: "Αντικατάσταση - επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αμφίκλειας", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 2.594μ.
- Υποέργο 2: "Αντικατάσταση - εκσυγχρονισμός εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κάτω Τιθορέας", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 12.542μ.
- Υποέργο 3: "Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ελάτειας", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 16.568μ.
- Υποέργο 4: "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Μπράλου", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 10.000μ.
- Υποέργο 5: "Δαπάνη για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων για τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με τις "Αμφικτυονίες Α.Ε."
Με την υλοποίηση των υποέργων θα εκσυγχρονιστεί το δίκτυο ύδρευσης στις συγκεκριμένες Κοινότητες και θα αντικατασταθούν τα τμήματα που αποτελούνται από πεπαλαιωμένη τεχνολογία και υλικά, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι βλάβες, να αυξηθεί η πίεση και να βελτιωθεί η ποιότητα του παρεχόμενου νερού. Ευχαριστούμε τον Υπουργό για την άμεση έγκριση του έργου και τη δυνατότητα που μας δίνει να αντικαταστήσουμε βασικά έργα υποδομής, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των δημοτών μας!
Η ετοιμότητα και η αμεσότητα στην υποβολή των φακέλων και η σωστή αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων μας οδηγεί σταθερά και ανοδικά στον δρόμο της ανάπτυξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.