Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Αμφίκλεια: Τροχαίο με βυτιοφόρο γεμάτο βαμβακέλαιο (pics)

Τροχαίο με βυτιοφόρο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (15/6) λίγα λεπτά πριν τις 11:00’ στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Λιβαδειάς κοντά στην Αμφίκλεια πριν τη σιδηροδρομική διάβαση.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το μεγάλο όχημα ήταν φορτωμένο με βαμβακέλαιο και άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στα χωράφια.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός και η συνοδηγός του οχήματος, ενώ από το βυτίο «ελευθερώθηκε» το βαμβακέλαιο στα χωράφια.
Στο σημείο έσπευσε όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αμφίκλειας για να βοηθήσει τυχόν εγκλωβισμένα άτομα, ευτυχώς όμως δε χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, για τη διακομιδή των τραυματιών στο Νοσοκομείο Λαμίας, επιστρατεύτηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Λαμία, καθώς το τοπικό ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό, ωστόσο στο σημείο βρέθηκε γιατρός από το ΚΥ για να παράσχει πρώτες βοήθειες.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.