Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Δωρεά στο Δήμο Αργιθέας απο τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Άρρηκτοι οι δεσμοί του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας με τον Δήμο Αργιθέας και έμπρακτη η αλληλεγγύη και η αγάπη μας για τους δημότες μας που παραμένουν συνδεδεμένοι με την πατρώα γη..... Ένα κομμάτι της καρδιάς τους χτυπάει ακόμη εκεί, στον τόπο που άφησαν πίσω τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.
Σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του Δήμου Αργιθέας προχωρήσαμε στη δωρεά 100 λαμπών, οι οποίες εκτός από τα σπίτια των κατοίκων μας στην ορεινή Αργιθέα θα φωτίσουν και τις αναμνήσεις τους!

Τις λάμπες παρέλαβε ο φίλος Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, τον οποίο υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά στο Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας. Αμοιβαία χαρά, αφού η Αμφίκλεια αποτελεί αγαπημένο προορισμό, όπου ο ίδιος περνούσε μέρος των διακοπών του.
Με την ίδια διάθεση για συνεργασία και βοήθεια θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στον Δήμο Αργιθέας, διατηρώντας ζωντανές τις μνήμες και τους δεσμούς των κατοίκων μας!

"Ευχαριστώ" στη Δήμαρχο αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Α. Στεργίου - Δήμαρχο Αργιθέας
Η δυναμική Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας και σπουδαία φίλη Σούλα Στιβακτή στέκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό των κατοίκων της ορεινής μας περιοχής, καθώς με μεγάλη χαρά προθυμοποιήθηκε να ενισχύσει τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας, παραχωρώντας στον ορεινό μας Δήμο σε πρώτη φάση 100 σύγχρονες λάμπες τύπου led, προκειμένου να διανεμηθούν όπου υπάρχουν ανάγκες.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων παραμένει σταθερή και δημιουργική.
Άλλωστε, όπως έχουμε τονίσει ουκ ολίγες φορές, πάρα πολλοί Αργιθεάτες διαμένουν μόνιμα και δραστηριοποιούνται στην Αμφίκλεια, στην Τιθορέα και στην Ελάτεια.
Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στη Δήμαρχο αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο συνολικά για την έμπρακτη στήριξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.