Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας για την βράβευση μαθητών του Λυκείου Αμφίκλειας

Για μία ακόμη φορά το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας κατάφερε να μας κάνει υπερήφανους!.Συγχαρητήρια στους μαθητές μας Νικόλαο Φλωράκο και Ορέστη Κουτσικούρη, που απέσπασαν το 1ο Βραβείο για την ταινία μικρού μήκους "Ο αγώνας στους πρόποδες του Παρνασσού", στον μαθητικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση!
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στην Ιερά Μητρόπολη για τη διδακτική αυτή πρωτοβουλία αλλά και στους εκπαιδευτικούς του Λυκείου μας για το αξιέπαινο έργο τους, ειδικότερα στη φιλόλογο κα Δώρα Βοϊβόντα και στη Διευθύντρια κα Παρασκευή Ρήγα για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στα παιδιά!
Υπάρχουν πολλά νέα λαμπρά μυαλά στον τόπο μας, που το μόνο που χρειάζονται είναι η κατάλληλη ώθηση! Το μέλλον του Δήμου μας βρίσκεται στα χέρια τους, γι' αυτό η ανάδειξή τους είναι ένα "στοίχημα" που, ως τοπική κοινωνία, οφείλουμε να κερδίσουμε από κοινού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.