Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Αμφίκλεις-Ελάτειας: Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος "Λίμνη Νευρόπολη 2022"

Έγινε θεσμός και με μεγάλη μας χαρά προετοιμαζόμαστε και φέτος για τη διεξαγωγή του 3ου Ορεινού Αγώνα Τρεξίματος "Λίμνη Νευρόπολη 2022", το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου 2022, στην Κοινότητα Παλαιοχωρίου Δωριέων.
 Σύλλογοι, φορείς και διοργανωτές σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή είτε ως αθλητές είτε ως εθελοντές και όλοι μαζί να απολαύσουμε μία ακόμη γιορτή του αθλητισμού στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.
 Οι αγώνες χωρίζονται σε:
-Παιδικό Αγώνα "Παλαιοχώρι Trail" 1χλμ. για τους μικρούς μας φίλους (γεννημένους 2010-2016), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/10 και ώρα 17:00 εντός της Κοινότητας Παλαιοχωρίου.
-Ημιμαραθώνιο NMR 21χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10 και ώρα 09:30π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές άνω των 18 ετών.
-Αγώνα NMR 10χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10 και ώρα 10:00π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές από 15 ετών και πάνω, με έγγραφη συγκατάθεση γονέων για τους κάτω των 18.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο: https://neuropolisrace.gr/
 Αγαπάμε τον αθλητισμό, αναδεικνύουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, γυμνάζουμε ψυχή και σώμα και διασκεδάζουμε! Ελάτε στην παρέα μας, όχι μόνο για να αγωνιστείτε αλλά και για να γνωρίσετε τη φιλοξενία των κατοίκων και τις μαγευτικές τοποθεσίες του Δήμου μας. Ραντεβού στην Πλατεία Παλαιοχωρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.