Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της ΕΤΑΔ, οι δήμαρχοι της παραπαρνάσσιας περιοχής

Σύσκεψη στα γραφεία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ, κ. Στέφανου Βλαστού, του Δημάρχου Δ.Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, της Δημάρχου Αμφίκλειας-Ελάτειας, κας Αθανασίας Στιβακτή και του Δημάρχου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, κ. Ιωάννη Σταθά από την πλευρά των τριών παραπαρνάσσιων Δήμων.
Στη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν τα ζητήματα της έγκαιρης προετοιμασίας για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού ενόψει της επικείμενης χιονοδρομικής περιόδου, αλλά και ενίσχυσης της τουριστικής και οικονομικής προβολής της περιοχής με επίκεντρο τον ρόλο των παραπαρνάσσιων Δήμων ως μοχλών ανάπτυξης. Επί τάπητος τέθηκαν, επίσης, τα θέματα της επιτάχυνσης των διαδικασιών σύνταξης της μελέτης του οδικού δικτύου πρόσβασης, της υποστήριξης της νέας γενιάς σε επαγγέλματα συναφή με τις ορεινές δραστηριότητες, τη συνεργασία της ΕΤΑΔ με τους όμορους Δήμους για την υλοποίηση ενός κοινού σχεδιασμού υπαίθριων μορφών τουρισμού και τη συνολική ανάδειξη της παραπαρνάσσιας περιοχής ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.
Η σύσκεψη επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με την ΕΤΑΔ να συμφωνεί να εξετάσει όλες τις απόψεις και τα αιτήματα των όμορων Δήμων στη βάση της συναντίληψης όλων των πλευρών ως προς τον κοινό στόχο για την εύρυθμη και επιτυχημένη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού που συμβάλλει καθοριστικά στην συνολική αναβάθμιση και ανάπτυξη της παραπαρνάσσιας περιοχής. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.