Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ο 3ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «ΛΙΜΝΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ » στο χωριό Παλαιοχώρι Δωριέων και στις νότιες πλαγιές του Καλλίδρομου. ....Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε ο αγώνας να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Η φύση, παρότι στα μέσα του φθινοπώρου, μας θύμισε καλοκαίρι και βοήθησε να υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις να γίνει ένας εξαιρετικός αγώνας.
Τελικά 167 δρομείς στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης για τις 2 διαδρομές, των 21 χλμ και των 10 χλμ., οι οποίοι γεύτηκαν την ομορφιά του βουνού και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του χωριού και των σπουδαίων εθελοντών της διοργάνωσης. Ο ημιμαραθώνιος αγώνας ξεκίνησε στις 9:30 πμ, και ο αγώνας των 10χλμ στις 10 πμ, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους δρομείς, οι οποίοι έφυγαν από το Παλαιοχώρι με την υπόσχεση να επιστρέψουν του χρόνου.
Νικητές του ημιμαραθωνίου αναδείχθηκαν για μεν του άνδρες ο ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με χρόνο 1:54:26, για δε τις γυναίκες η ΞΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑ με χρόνο 2:00:18, που αποτελεί ρεκόρ αγώνα για τις γυναίκες. Στον αγώνα των 10 χλμ νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο ΖΉΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με χρόνο 58:39 από τον Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς και στις γυναίκες η ΤΣΙΩΛΗ ΒΑΓΙΑ με χρόνο 1:13:18 από το ΑΚΟ Λιβαδειάς - Αλιαρτίστας.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών και ο Α.Σ ΔΙΟΝΥΣΟΣ Αμφίκλειας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συμμετείχε και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου και ο Σύλλογος Απανταχού Δρυμαιωτών.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους, ευχαριστεί τους εθελοντές του αγώνα και όλους, όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ο καθένας με τον τρόπο του. Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.