Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Γιορτή τσίπουρου στον Μπράλο την Κυριακή 13/11

Η Καθιερωμένη γιορτή τσίπουρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Μπράλο.
Φέτος η γιορτή κλείνει 20 χρόνια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία του Μπράλου στις 12:00.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά:
ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΩΝ ¨ΟΙ ΦΙΛΟΙ¨
Παραδοσιακό πρόγραμμα με την Αντριάνα Μόκα και τον Θοδωρή Τασούλα
Λαϊκό πρόγραμμα με την Λαϊκή κομπανιά του Θανάση Βαλάσκα

2 σχόλια:

  1. Σας ευχόμαστε να την κάνετε τη γιορτούλα σας όπως κάθε χρόνο με γλέντι, χορό και καλοπέραση. Κι ο καιρός να συνδράμει σ` αυτό. Είναι μια ευκαιρία και για αντάμωμα με συγχωριανούς και φίλους λίγο πριν τη χειμωνιά που κοντοζύγωσε . Να περάσετε όμορφα αγαπητοί φιλοι κοντοπατριώτες και του χρόνου να είσαστε ολοι σας καλά , γεροί και δυνατοι να το ξαναγιορτάσετε , όπως πολύ ωραία ξέρετε να κάνετε εσείς οι Μπραλιώτες. Κι εκει ανάμεσά σας στο γιορτινό τραπέζι και τις παρέες σας , μιά ''θέση'' και για τον αείμνηστο Δημήτρη Βολογκίτσα μην λησμονήσετε. Που `βαλε και τη δική του σφραγίδα ανεξίτηλα ( μαζί και μ` ολους σας και το σύλλογό σας ) ώστε μιά εν πολλοίς άγνωστη μικρή τοπική διαδικασία τσιπροπαραγωγής , να γίνει τρανό γεγονός υπερτοπικής εμβέλειας , αφορμή για ανταμώματα , χαρές και πανηγύρι τρικούβερτο!! Προβάλλοντας τον τόπο σας και διαφημίζοντας το ωραίο σας προιόν. Το τσίπουρο Μπράλου. Μικρές οι ποσότητες , μεγάλη η ποιότητα !! Καλή παραγωγή λοιπόν κι όμορφα να περάσετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ13 Νοεμβρίου 2022 στις 3:11 π.μ.

    Επειδή δεν συμφωνώ με τις ανώνυμες αναρτήσεις και σχολιασμούς , ενημερώνω πως εκ παραδρομής δεν εμφανίζεται το ονοματεπώνυμό μου στο πιο κάτω σχόλιο ( γράφει Ανώνυμος ...). Το σχόλιο έγραψα εγώ, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και θεωρώ επιβεβλημένη την διευκρίνηση αυτή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.