Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας: Αποτελέσματα του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» - Προθεσμία Ενστάσεων

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.) ο πίνακας των ωφελουμένων και μη, του προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)" για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας όπου Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης είναι ο Δήμος Λαμιέων.
Οι δυνητικοί ωφελούμενοι του προγράμματος μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.idika.org.gr, για την αποδοχή ή απόρριψη της αίτησής τους με σχετική γνωστοποίηση στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχουν δηλώσει.

Για όσους έχουν απορριφθεί υπάρχει το δικαίωμα των ενστάσεων που υποβάλλονται εντύπως, από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 στους χώρους που έχει ορίσει ο κάθε Δήμος για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες για τις ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ:

  • ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ:
Αρμόδιος : ΚΟΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
Δ/νση : ΚΗΦΙΣΟΥ 3Ο,ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) τηλ.: 22343-50310.Δείτε στα συννημένα που ακολουθούν τα αποτελέσματα ανά Δήμο και την αίτηση ενστάσεων για όσους απορρίφθηκε η αίτηση.


 ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ334.75 KB
 TEBA_ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Π.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ266 KB
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ20.87 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.