Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Εξωραϊστικός Πολιτιστικός και Μορφωτικός Συλλόγος Κουμπουριανών Αμφίκλειας- Κοπή πίτας

Εξωραϊστικός  Πολιτιστικός   και Μορφωτικός Συλλόγος Κουμπουριανών    Αμφίκλειας Ν. Φθιώτιδας        
 
Το Σάββατο 9  Ιανουαρίου 2016 ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Ευσταθίου. Μέσα σε ένα ζεστό  κλίμα, τα μέλη αλλά και φίλοι  του Συλλόγου βρέθηκαν και πάλι από κοντά, ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος.
Χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος εκ μέρους του Δ.Σ. απηύθηνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Σκουμής, ενώ με την παρουσία τους  μας τίμησαν: ο Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας κ.Γώγος, οι  Αντιδήμαρχοι κ. Γκιώνης  και  κ. Πόρρος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Σκλαβούνος  και  κ.Στιβαχτή  ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμφίκλειας κ.Κόλιας , ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας  κ.Καλλιακούδας  , οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ.Στρογγυλάκος και κ.Γεωργούσης καθώς και πολλοί  Πρόεδροι Συλλόγων.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε  ο πατέρας Χρήστος Καλλιακούδας .Τυχερή του 2016 υπήρξε η κ. Γιούλα Στιβαχτή.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία.
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.