Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΕΣΓΑ

  Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας, την Παρασκευή 22/1/2016, στις 5.00 μ.μ. στο καφέ “ΚΟΥΚΟΣ”.
Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Κων.Γκιώνης και Αθαν. Βαφειάς, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας Στιβακτή Αθανασία, η Αντιπρόεδρος του Τ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Αμφίκλειας Κλαίρη Βαλετοπούλου και εκπρόσωποι όλων των τοπικών  Συλλόγων. Αφού έγινε ένας σύντομος απολογισμός του 2015, καθώς και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του πρώτου τριμήνου του 2016 από την Πρόεδρο  Λουκία Δρίβα, όλοι και όλες απόλαυσαν  τον απογευματινό καφέ τους συνοδευόμενο από χειροποίητες δημιουργίες του Δ.Σ. σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ανταλλάσοντας ευχές και απόψεις. Το τυχερό φλουρί της πίτας, που έτυχε μέλος του Συλλόγου μας, αντιπροσώπευε ένα μικρό χρηματικό ποσό, ώστε να ξοδευτεί κατά το δοκούν.
    Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του συλλόγου μας είναι η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Σμύρνη μου αγαπημένη την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η οποία και έχει μεγάλη συμμετοχή. 

 Φωτογραφίες  Δ. Καλπύρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.