Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΠΗ Αμφίκλειας-Κοπή Πίτας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15.01.2016 η προγραμματισμένη κοπή πίτας των μελών του ΚΑΠΗ Αμφίκλειας, παρουσία και των Δημοτικών αρχόντων.  Μια ξαφνική γενική και διαρκείας διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, ίσως από την επιδείνωση του καιρού, καθόλου δεν επηρέασε την γιορτή, τουναντίον επικράτησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα λόγω φωτισμού του χώρου με κεριά.

Παράλληλα άμεσα και εντελώς διακριτικά, δραστήρια μέλη του ΚΑΠΗ τοποθέτησαν μπαταρίες, καλώδια, λάμπες 12V κτλ ενισχύοντας τον φωτισμό και αποδεικνύοντας ότι οι παλιοί Δαδιώτες και ξακουστοί τεχνίτες, τώρα μέλη του ΚΑΠΗ, διατηρούν τα τεχνολογικά τους ρεφλέξ, αυτά που τους έκαναν γνωστούς στο πανελλήνιο.

Πάντως από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, μια σχετική κατήφεια λόγω της αβεβαιότητας των καιρών, δεν περνούσε απαρατήρητη.

Τέλος, η Δημοτική αρχή επαναβεβαίωσε την στήριξή της στο θεσμό και φυσικά αξίζει μέγας έπαινος στην δραστήρια και αποτελεσματική διαχείριση του ΚΑΠΗ, για μία ακόμα φορά.

Δ.Ι.Κ.  μέλος
   

Φωτοστιγμιότυπα ΔΙΚ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.