Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Υπόθεση Πόλα Ρούπα: Είχε ενοικιάσει και στο παρελθόν ελικόπτερο για τη διαδρομή Αμφίκλεια-Λουτράκι

Το απόγευμα της Δευτέρας οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν στην Κόρινθο και διασταύρωσαν τις πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, παίρνοντας καταθέσεις από μάρτυρες.
Παράλληλα, εντοπίστηκε ένα όχημα στην Ερμιονίδα, το οποίο είναι πιθανό να χρησιμοποιήθηκε από την Πόλα Ρούπα. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξετάσεις.

Η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., τον περασμένο Δεκέμβριο είχε νοικιάσει ελικόπτερο από την ίδια εταιρεία, κάνοντας τη διαδρομή από Αμφίκλεια προς το... καζίνο Λουτρακίου.

Είχε παρουσιαστεί ως μεσίτρια που έκανε... real estate και ήθελε να δει από αέρος την περιοχή για τις αγορές οικοπέδων και πολυτελών μονοκατοικιών. Το μεσημέρι της Κυριακής είχε πληρώσει 5.000 ευρώ για τη διαδρομή Θερμησία, στάση Θεολόγο και κατάληξη Κύθνο Κυκλάδων. Η ενοικίαση είχε γίνει διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.