Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ. Συγκέντρωσε χρήματα για αγορά αναλωσίμων υλικών για το Κέντρο Υγείας Αμφικλείας .

Σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου "Η ΕΣΤΙΑ" με σκοπό τη στήριξη λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αμφικλείας στο οποίο καταφεύγουν οι συμπατριώτες μας για την παροχή πρώτων βοηθειών και έκτακτων περιστατικών σε προβλήματα Υγείας που αντιμετωπίζουν.
Έτσι συγκέντρωσε χρήματα με τα οποία αγόρασε αναλώσιμα υλικά όπως γάζες , γάντια, σύριγγες, λευκοπλάστ , γλωσοπιέστρες, οινόπνευμα , οξυζενέ , ξυλοκαίνη , φλεβοκαθετήρες κ.α και προσέφερε στο Κέντρο Υγείας , το οποίο ας σημειωθεί ότι αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα από τις σημαντικές ελλείψεις αναλωσίμων υλικών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ.
Η εν λόγω αξιέπαινη πρωτοβουλία , η οποία βέβαια θα επαναληφθεί και τις επόμενες ημερες και για το ιατρείο Πολυδρόσου, καλό είναι να γίνει παράδειγμα για Συλλόγους , φορείς και ιδιώτες που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν.
Ήδη κατόπιν επικοινωνίας του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου με τους Συλλόγους Επταλόφου και Μαριολάτας έχουν δρομολογηθεί άμεσα ανάλογες πρωτοβουλίες και από εκείνους.
Γι' αυτή την ενέργεια η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας, ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Πολυδρόσου σημειώνοντας μάλιστα ότι πρώτη φορά Συλλογικός φορέας από την περιοχή μας πήρε ανάλογη πρωτοβουλία.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.