Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Συντονισμένες πρωτοβουλίες για το Χ.Κ. Παρνασσού από τους παραπαρνάσσιους δήμους

Συνάντηση εργασίας στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυδρόσου του Δήμου Δελφών είχαν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου 2016 οι τρεις Δήμαρχοι των παραπαρνάσσιων Δήμων.....
Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Δήμαρχος Δελφών, ο Γιώργος Γώγος, Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας και ο Γιάννης Γεωργακός, Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκιρας, παρουσία και των Αντιδημάρχων Δελφών, Νίκου Μολιώτη και Αμφίκλειας – Ελάτειας, Κώστα Γκιώνη, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των πρωτοβουλιών τους για τον Παρνασσό και ιδίως για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Οι εκπρόσωποι των τριών όμορων Δήμων συμφώνησαν ότι απαιτείται στενότερη και καλύτερη συνεργασία με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε., που διαχειρίζεται το Χ.Κ.Π., ενώ τις προσεχείς μέρες πρόκειται να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ώστε η Αυτοδιοίκηση στους δύο της βαθμούς να συντονίσει τα βήματά της εν όψει της χειμερινής περιόδου και να ζητήσει τη μέριμνα της κεντρικής εξουσίας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αστοχίες κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν και να ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρόνοιες για την καλή λειτουργία του Χ.Κ.Π.
Ταυτόχρονα οι τρεις Δήμαρχοι τόνισαν την προσήλωσή τους στην ολοκλήρωση του έργου αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου, ιδίως με την οριστική ένταξη και χρηματοδότηση της τρίτης φάσης του έργου, που περιλαμβάνει και την υποδομή τεχνητής χιόνωσης, μια παρέμβαση που είναι εντελώς απαραίτητη, ώστε να καταστούν ουσιαστικά αξιοποιήσιμες οι μέχρι σήμερα επενδύσεις.
Τέλος οι τρεις Δήμαρχοι έλαβαν την πρωτοβουλία να εξετάσουν άμεσα τη δυνατότητα ίδρυσης ενός συνεργατικού σχήματος των τριών Δήμων, που θα λειτουργεί ως εργαλείο τουριστικής προβολής της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού.   Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.