Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Αρης Αμφίκλειας-Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με την Κιβωτό του κόσμου

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας ο Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας θα δώσει αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού με την ομάδα της Κιβωτού του Κόσμου!....
Αντί αντιτίμου παρακαλούμε όλους στους συμπολίτες μας να φέρουν τρόφιμα(με μακρά λήξη).
Η «Κιβωτός του Κόσμου», είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. 
Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας, παιδιά που βίωναν καθημερινά την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Στα 18 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε αναλάβει και εισαγάγει δράσεις πρωτοποριακές για την ανακούφιση του πληθυσμού που φροντίζουμε.
Οι περισσότερες δραστηριότητες μας κοινωνικής μέριμνας βρίσκονται στην Αθήνα, εντούτοις διαπιστώσαμε ότι τα τηλεφωνήματα – οι αιτήσεις βοηθείας από τον κόσμο- έχουν αυξηθεί δραματικά, όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά απ’ όλη την ελληνική επικράτεια και έχουμε ήδη δημιουργήσει κοινωνικές δομές στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και στη Νήσο Χίο .
Με την στήριξη σας συνεχίζουμε δυναμικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.