Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Δ.Ι. Καλπύρης - e-νημέρωση

ΠΡΟΣ:  Όλους όσους χρόνια τώρα φορτώνω – ζαλίζω με emails, ενημερωτικά για τον τόπο μου.
Από καιρό ήθελα να σας ενημερώσω ότι η όποια συμβολή μου σε αυτή την ερασιτεχνική προσπάθεια για ενημέρωση γύρω από τον τόπο που γεννήθηκα και ζω, δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον, για λόγους προσωπικούς. Τα χρόνια και οι ανελαστικές προσωπικές σκοτούρες, είναι στοιχεία αμείλικτα και αρνητικά......
Συμπτωματικά και η φωτογραφική μηχανή χάλασε!!!! με αβέβαια την τύχη της και έτσι θεωρώ ότι ο κύκλος έκλεισε.
Ίσως μια ενασχόληση με διάσωση – προβολή παλιού φωτογραφικού υλικού από την γενέτειρα, στο ερασιτεχνικό μέτρο του δυνατού, να μας κρατάει σε κάποια επαφή, ίσως και κάποια μικρή εξαίρεση στα παραπάνω.
Σας ευχαριστώ για την πολύχρονη αποδοχή αλλά και για την ανοχή σας, επισημαίνοντας το ότι υπάρχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες ενημερωτικές παρουσίες στον τύπο και στο διαδίκτυο, που σχέση έχουν με την περιοχή μας, όπως επίσης είναι χρήσιμη και η αμεσότητα την οποία παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με καλή χρήση πάντα..
Με εκτίμηση
Δ. Ι. Καλπύρης    31.08.2016   Αμφίκλεια [Δαδί]  
Από την μεριά μας και εμείς ευχαριστούμε πολύ για το φωτογραφικό υλικό που όλα αυτά τα χρόνια προμήθευε το blog AMFIKLIA μιας και ήταν ο ανθρωπος που αποθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή όλες τις σημαντικές στιγμές της πόλης μας.
Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει να τροφοδοτεί με φωτογραφίες και να ενημερώνει για τα δρώμενα στην Αμφίκλεια όχι μόνο εμάς αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.