Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Έρχεται νέο κύμα με χιόνια μέχρι την Τετάρτη

Παγετός μέχρι και το πρωί της Παρασκευή - Χιόνια στη Φθιώτιδα και στη Λαμία το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη 
Δεδομένα από meteo
Ο καιρός στην ΦθιώτιδαΑπό τη Δευτέρα αργά το βράδυ έως και το βράδυ της Τετάρτης προβλέπονται χιονοπτώσεις οι οποίες την Τετάρτη θα είναι ισχυρές. Την Τετάρτη τα προγνωστικά δίνουν 15-20 εκατοστά στρωμένο χιόνι μέσα στη Λαμία. Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα χιόνια θα σταματήσουν και θα έχουμε ήλιο με λίγη συννεφιά. Ο παγετός θα διατηρηθεί μέχρι ΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής.

Τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα αρχίσει να χιονίζει στα ανατολικά και νότια του νομού. Στη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη τα χιόνια θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως -1 βαθμούς.

Την Τρίτη προβλέπονται χιονοπτώσεις που από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα έχουν σταματήσει παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ ασθενείς και η θερμοκρασία δεν θα ανέβει πάνω από τους -2 βαθμούς.
Την Τετάρτη προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως +1 βαθμό.           Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.